Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2023 19:43 - Посещавали ли сте спа хотели във Велинград?
Автор: spahoteli Категория: Туризъм   
Прочетен: 3692 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 11.01.2023 19:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Независимо дали искате да релаксирате в спа център или да отседнете в луксозен курорт, Велинград има какво да предложи на всеки.   Засега най-добрите оферти за настаняване във Велинград са: Хотел “Arte SPA & Park”, Вела Хилс Парк Хотел и Спа, Спа Хотел Роял, Гранд Хотел Велинград, Балнеоложки комплекс Спа Клуб Бор, Спа Хотел Рич, Спа Хотел Елбрус, Спа Хотел Енира, Балнеокомплекс и Акватоник Спа и Спа Хотел Здравец.
  • Хотел “Arte SPA & Park” е чудесен избор за тези, които търсят пълноценна почивка във Велинград. Разположен в сърцето на града, той предлага широка гама от удобства и услуги, включително СПА център, закрит плувен басейн и открита тераса с барбекю. Хотелът предлага и разнообразие от развлекателни дейности, като боулинг, скуош и тенис. Освен това има отлична закуска на шведска маса с разнообразие от международни и местни ястия.
  • Vela Hills Park Hotel and Spa се намира в сърцето на града и предлага уникална комбинация от съвременни удобства и удобства. Хотелът разполага със закрит басейн, фитнес зала, спа център и ресторант. Гостите могат също да се насладят на различни развлекателни дейности като боулинг, скуош и тенис.  
  • Спа Хотел Роял е луксозен хотел, разположен в сърцето на Велинград. Предлага разнообразие от удобства и съоръжения, като закрит басейн, спа център и ресторант. Гостите могат също да се насладят на различни развлекателни дейности, като боулинг, скуош и тенис. Хотелът предлага и богата закуска на шведска маса с международни и местни ястия.
  • Гранд Хотел Велинград е луксозен 5-звезден хотел, разположен в центъра на Велинград. Предлага модерни и луксозни стаи с всички удобства, които можете да очаквате. Гостите могат да се насладят на множество гурме ресторанти, бар, закрит плувен басейн, спа център, фитнес център и много други. Хотелът предлага и отлично обслужване и организация на бизнес срещи, конференции или специални събития.
  • Балнеоложкият комплекс Spa Club Bor е друга чудесна възможност за тези, които търсят върховно спа изживяване. Разположен в покрайнините на Велинград, този комплекс предлага термални басейни от висок клас с минерални и лечебни води, разнообразни сауни и парни бани, широка гама от масажи, козметични процедури и др.
  • Спа Хотел Рич е чудесен избор за тези, които искат да съчетаят СПА процедури с релаксиращ престой. Този 4-звезден хотел предлага луксозни стаи и суити, както и удобства като закрит басейн, фитнес център, различни масажни и козметични процедури. Гостите могат да се насладят и на ресторанта на място, който сервира международна кухня.
  • Спа Хотел Елбрус е чудесно място за отсядане за тези, които търсят релаксиращ престой във Велинград. Предлага уютни стаи, открит басейн и спа център със сауни, парни бани и различни масажи. Хотелът разполага и с ресторант, който предлага традиционна българска кухня.
  • Спа Хотел Енира е чудесен избор за тези, които търсят луксозно СПА изживяване във Велинград. Този 5-звезден хотел предлага луксозни стаи, закрит басейн, СПА център с различни процедури и ресторант, който сервира както традиционна българска, така и международна кухня.
  • Балнеокомплекс и Акватоник Спа е чудесен избор, ако търсите удобно и луксозно настаняване във Велингад. Спа центърът е разположен в сърцето на града, на живописен хълм с невероятна гледка към околността. Спа центърът предлага разнообразие от процедури и услуги, които могат да ви помогнат да се отпуснете и да се подмладите. Има басейн, фитнес зала, сауни, джакузи, стаи за масаж и салон за красота. Всички тези съоръжения се предлагат на много разумна цена.
  • Спа хотел Здравец е друга чудесна възможност за настаняване във Велингад. Този хотел разполага с удобни и модерни стаи, които се предлагат с всички удобства, които бихте очаквали от спа курорт. От отопляемите басейни до луксозните спа процедури, можете да сте сигурни, че престоят ви тук ще бъде приятен и релаксиращ. Хотелът предлага и разнообразие от дейности за всеки, от тенис и голф до туризъм и колоездене.


Тагове:   туризъм,   спа,   хотели,


Гласувай:
1




1. barin - Посещавал съм ги. Най-после някой ...
11.01.2023 21:50
Посещавал съм ги. Най-после някой да пише на кирилица. Досадни ми станаха повечето нови потребители, които пишат на латиница и чужди езици.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: spahoteli
Категория: Туризъм
Прочетен: 6590
Постинги: 1
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол